Sajam vjenčanja Split 2015.

Sajam vjenčanja u četiri grada doživjet će svoje veliko finale na samo Valentinovo, 14. i 15. veljače u elegantnom prostoru splitskog hotela Le Meridien Lav.

Sajam vjenčanja u četiri grada, Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Splitu i ove godine nastavlja okupljati ono najbolje iz svijeta vjenčanih svečanosti, a u Splitu će doživjeti svoje veliko finale na samo Valentinovo, 14. i 15. veljače u elegantnom prostoru hotela Le Meridien Lav.

Osim u raznovrsnoj ponudi brojnih izlagača, posjetitelji će uživati i u četiri modne revije, cvjetnim radionicama, degustacijama torti i slastica, vrijednim nagradama u humanitarnoj tomboli te različitim sajamskim popustima. Sajam vjenčanja je manifestacija koja obiluje kreativnim idejama, pozitivnom energijom i druženjem pa ne sumnjamo kako će biti odličan izbor za upotpunjen ugođaj Valentinova svim zaljubljenim parovima koji planiraju svoje vjenčanje ili tek o njemu počinju razmišljati.

Organizator sajma, tvrtka Adria Media Zagreb, nastavlja potpomagati nacionalnu humanitarnu akciju “Palčić gore“, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. U suradnji s izlagačima sajma priređuje se humanitarna tombola u kojoj će posjetitelji biti u prilici osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade te pomoći palčićima za samo 25,00 kuna. Humanitarnu akciju “Palčić gore!”, podržat će i brojne poznate osobe koje će u subotu, 14. veljače na VIP modnoj reviji prošetati pistom i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Sajam vjenčanja u četiri grada prošle je godine Palčićima na ovaj način pomagao s 23.151,00 kunom.

Raspored:
Subota 14. veljače
10.00 otvaranje sajma
13.00 modna revija
14.00 degustacija vjenčanih torti i slastica
16.00 make up & hair radionica (Artdeco i Frizerski salon Dalila)
18.00 VIP modna revija
20.00 zatvaranje sajma

Nedjelja 15. veljače
10.00 otvaranje sajma
13.00 modna revija
14.00 degustacija vjenčanih torti i slastica
16.30 cvjetna radionica
17.30 modna revija
19.30 zatvaranje sajma

Preuzeto sa: www.udajemse.hr

Komentiraj

Sajam vjenčanja Split 2015.

vrijeme čitanja: 1 min
0