Modna revija kao šećer na kraju 11. Wedding Expoa

Od 13. do 15. listopada 2017. održao se 11. Wedding Expo, a fantastična modna revija oduševila je sve posjetitelje najvećeg sajma vjenčanja u regiji.

Najveći sajam vjenčanja u regiji Wedding Expo održao se od petka, 13. listopada do nedjelje, 15. listopada 2017. godine u Westgateu. 11. Wedding Expo ponovno je bio pun pogodak i brojni posjetitelji uživali su u ogromnim hodnicima ispunjenim velikom ponudom.

FOTOGALERIJA: 11. Wedding Expo

FOTOGALERIJA: Modna revija

Najposebnije lokacije za održavanje svadbenih svečanosti, najljepše vjenčanice i odijela, najzanosniji nakit, čarobni make up i frizure, najbolja glazba i rasvjeta, najbolji fotografi i snimatelji, organizatori i animatori, darovi i originalne ideje našli su se pod jednim krovom – krovom Westgatea. Da bi doživljaj bio pun pobrinuo se Late night shopping tijekom kojeg su svi posjetitelji uživali u popustima.

Pravi spektakl bila je modna revija koja se održala u subotu u 19 sati na glavnoj pozornici. Svi su nahrlili pogledati što se novo sprema u industriji vjenčanja za 2018. godinu. Ponovno je svoje prekrasne vjenčanice pokazala Ana Milani koja je pripremila nešto zaista posebno za 2018. godinu. Najveći pljesak ipak su dobili najmlađe manekenke koje su oduševile publiku. Osmijeh i veselje bilo je motiv koji se provlačio tijekom cijele fantastične modne revije.

Wedding Expo je svake godine sve bolji i bolji, a posjetitelji su uživali u mnogim novotarijama, savjetima i popustima.

Preuzeto sa UdajemSe.hr

Komentiraj

Modna revija kao šećer na kraju 11. Wedding Expoa

vrijeme čitanja: 1 min
0