Ideali muške ljepote kroz 100 godina

Pogledajte kako su muškarci izgledali prije 100 godina i što je na njima bilo privlačno ženama tada, a što stoljeće kasnije. Video od 87 sekundi otkrit će sve što ste željele znati.

Nakon što smo napravili vijest o ženskoj ljepoti na red je došao i jači spol. Muškarci se, poput žena, mijenjaju iz godine u godinu. Što se prije smatralo lijepim i seksi danas je možda malo ijuu, a onda opet ukusi se razlikuju i fizički izgled nije sve. No, zadržimo se samo na vanjštini, na fizičkom izgledu, točnije na licu muškarca.

VIDEO Ideali ženske ljepote kroz povijest

Model Samuel pretvorit dočarat će čemu su muškarci težili izgledom u 1910-ima sa lijepo zalizanom kosom i brkovima koji su jednostavno bili must have za gospodu. Samo desetljeće kasnije brkovi su nestali, deset godina kasnije Clark Gable stil bio je in a s njim i brčići. 1940-e godine bile su godine rata i vojnika pa se tako Samuel pretvorio u seksi mornara, a samo desetljeće nakon toga stigao je kralj Elvis Presley i rokabili look je postao in, a deset godina kasnije muškarci su puštali duže kose, te bradu i brkove da bi hipi era učinila svoje. Osamdesete godine prošlog stoljeća obilježili su tajkuni i izgled vuka s wallstreeta, a desetljeće kasnije početak grundgea, a početkom 21. stoljeća stiglo je doba metroseksualaca. Ovo desetljeće imamo novi stil sa dugom kosom svezanom u punđu, kao i neobrijani look sa gustom bradom i brkovima.

Koji izgled preferirate?

Komentar

Komentiraj

Fun

Ideali muške ljepote kroz 100 godina

vrijeme čitanja: 1 min
1