Grozote koje muškarci i žene izgovore tijekom seksa

Donosimo najgore priče koje su se dogodile muškarcima, ali i ženama tijekom seksa. Što mislite tko ima groznije priče?

U ljubavi i ratu je dozvoljeno sve. Tako je i u seksu. Barem tako tvrde mnogi. U trenucima strasti mozak se jednostavno isključi i muškarci i žene počnu pričati stvari koje kasnije zažale. Barem neki od njih. Ako nije njima onda je sigurno žao njihovim partnerima koji su to čuli.

Donosimo najgore stvari koje su izrekli muškarci dok su bili u ljubavnom klinču.

“Moj penis se smiješi u tebi”, kaže 25-godišnji Elliota.

„’Zaveži mi remen oko vrata i vodi me kao psa’. Mislim da je to rekla kad smo prvi put spavali zajedno. Poseksali smo se nakon toga još nekoliko puta tijekom godina, no nije govorila takve čudne stvari”, rekao je 28-godišnji Jacob.

„Bio sam u krevetu s djevojkom i govorili smo si svakakve perverzije, što bi željela da joj radim i ona me u jednom trenutku pitala: ‘Hoćeš li me odvesti na podvodno pecanje?'”, rekao je 40-godišnji Ben koji je ostao začuđen njenim pitanjem.

„Bio sam na spoju s djevojkom koja je imala istetovirano prezime na leđima. Pitao sam je čije je to prezime, a ona je rekla da je od njenog bivšeg muža i da mogu kasnije svršiti po njemu”, sa smiješkom na licu priča 34-godišnji Adam.

Nije ni muškarcima lako. Žene isto imaju čudne priče.

„Mislim da sam se pomokrio u tebi. Što je najgore, stvarno jest”, ispričala je 28-godišnja Jessica koja i dalje ne vjeruje da je on to napravio.

„Podsjećaš me na moju sestru“, rečenica je koju je čula 28-godišnja Julia.

„Seksala sam se na faksu s jednim tipom koji mi je počeo govoriti: ‘Ševim te kao kamen, kao stijena. Reci mi da sam tvoja najdraža stijena'”, sa osmijehom na licu govorila je 34-godišnja Amanda.

„Jesi li koristila organski deterdžent? Ako nisi, moram ići jer ću dobiti alergijsku reakciju. Kad je otišao, shvatila sam da sam dobila menstruaciju, a to mu je bio samo izgovor da ode”, kaže 32-godišnja Candice.

Imate li i vi neugodna iskustva? Ostavite komentar ili nam pošaljite e-mail.

Komentar

Komentiraj

Grozote koje muškarci i žene izgovore tijekom seksa

vrijeme čitanja: 1 min
1