5 načina kako poboljšati predigru

Predigra je vrlo važna jer se tijekom nje tijelo polako priprema za fantastično putovanje. Što je duža predigra to će cijeli doživljaj biti mnogo ljepši i savršeniji.

Predigra je važan dio vođenja ljubavi i nikako se ne smije preskočiti. Parovi koji su duže u vezi često znaju odraditi predigru ili čak preskočiti taj dio i posvetiti se glavnom činu, ali to je pogreška. Predigra je vrlo važan dio tijekom kojeg se tijelo polako priprema za fantastično putovanje. Što je duža predigra to će cijeli doživljaj biti mnogo ljepši i savršeniji do samog sretnog završetka.

Donosimo pet načina kako poboljšati predigru:

Poljupci
Moć poljubaca je nešto što otapa led. Oni mogu biti toliko vrući da će napaliti svakoga, a spori i senzualni poljupci uz rasplesane jezike koji se isprepliću te lagano grickanje usana.

Istražite tijelo svoje ljubavi
Jezik, topli zrak i poljupci po cijelom tijelu dovodit će jedno i drugo do ekstaze. Osluškujte tijelo i glas osobe koju ljubite i ako osjetite da je nešto dobro, zadržite se malo duže na tom mjestu. Neka osoba kojoj to nešto radite uživa u svakom trenutku.

Ogledalo
Krenite u predigru pred ogledalom. Muškarci posebno posvetite pažnju tome da se mlada dama može vidjeti u ogledalu jer će je to dodatno napaliti i uživat će i više nego se nadate.

Prljave riječi
Recite što želite ili ste oduvijek željeli reći. Recite mu/joj „uzmi me“ ili začinite to sa nekim komplimentom „uzmi me straga ljubavi moja“.

Gola istina
Sve počinje i završava sa umom i onime o čemu razmišljate. Opustite se i uživajte u vožnji koja slijedi.

5 načina kako poboljšati predigru

Koliko vam traje predigra?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

5 načina kako poboljšati predigru

vrijeme čitanja: 1 min
1