Dječja sportska škola Balonko nudi zabavu za svako dijete

Bogati program i velik broj igara prilagođen djeci od 3-11 godina i njihovim sposobnostima. Dva stručna trenera brinu se za svako dijete i da mališani uživaju u treningu.

Udruga za sport i rekreaciju Balonko je osnovana  u svibnju 2014. godine s ciljem promicanja, razvitka, unapređenja i očuvanja zdravlja i zdravog života kod djece predškolske i mlađe školske dobi. Predsjednik i osnivač udruge je profesor kineziologije Igor Musulin. Djelujemo pod imenom Dječja sportska škola Balonko. Naša osnovna djelatnost je provođenje sportskih programa za djecu od 3-11 godina.

Kroz naš program djeca će se susresti sa širokom lepezom od 20-tak različitih sportova (atletika, sportska gimnastika, ritmička gimnastika, aerobik, košarka, nogomet, odbojka, rukomet, tenis, badminton, hokej, boćanje, kuglanje,  golf,  orjentacijsko trčanje, streličarstvo, ragbi, stolni tenis, judo, hrvanje).

balonko-fotkanje
Bogatstvo našeg programa je veliki broj igara koje su prilagođene sposobnostima i dobi svakoga djeteta. Kroz stručno osmišljenu i organiziranu igru uvodimo dijete u svijet sporta. Upravo kroz igru svako dijete dolazi do izražaja. Igre su nam koncipirane na način da nema čekanja na red, ispadanja, sjedenja na klupi i pojedinačnih pobjednika. Jako je važno da djeca ove dobi u puno više slučajeva iskuse pobjedu nego poraz. Za to se brinu naši treneri koji imaju višegodišnje iskustvo u radu s djecom.

balonko-igranje-sport-djeca-3-do-11-godina

Treneri su na svakom satu fizički aktivni kao djeca, što dovoljno govori o njihovoj predanosti radu. Na svakom treningu su dva kineziologa tako da uspijemo posvetiti dovoljno pažnje svakom djetetu.

balonko-igranje-djeca-sport-zabava

Upravo ova socijalna komponenta je ono po čemu se razlikujemo od drugih, jer naši treneri su i mame, tate, dadilje, psiholozi, pedagozi, klaunovi, a naposljetku stručnjaci uz koje će se vaše dijete osjećati ugodno i sigurno. A upravo to je ono čemu težimo, da dijete dolazi i odlazi sretno i veselo s treninga.

balonko-igranje-1


Tel: 098 962 53 29
Internet stranica: www.balonko.hr
Facebook Dječja sportska škola Balonko
Kontakt: balonko.sport@gmail.com

Komentiraj

Fun

Dječja sportska škola Balonko nudi zabavu za svako dijete

vrijeme čitanja: 1 min
0