Dani vjenčanja u Westgateu 19. i 20. listopada 2019.

Dani vjenčanja od 19. do 20. listopada u Westgate Shopping Cityju donose najbolju ponudu vjenčanica, odijela, hrane, sala i još mnogo toga! Ulaz je besplatan.

Pronađi najbolje za sebe i pripremi se za najljepši dan u životu! Dani vjenčanja od 19. do 20. listopada u Westgate Shopping Cityju donose najbolju ponudu vjenčanica, odijela, hrane, svadbenih sala, bendova, rasvjete i još mnogo, mnogo toga! A nakon shoppinga i odabira najboljih kombinacija za vjenčanje iz snova, čeka te i odlična zabava uz brojne izvođače i program!

Svi sanjaju o vjenčanju iz snova, a da bi sve prošlo onako kako su mladenci oduvijek željeli, Westgate donosi najbolju ponudu svega što jedna svadba treba da bi je se pamtilo. Ako još ne znaš gdje bi održao svoj dan za pamćenje, u Westgateu ćeš zasigurno pronaći idealnu salu i mjesto koje će zadovoljiti sve tvoje kriterije jer očekuje te više od 130 izlagača.

Uz Dane vjenčanja tu je i novi Late Night Shopping! Od 18. do 20. listopada ulovi najbolje modne kombinacije uz odlične popuste na poznate svjetske brendove poput Manga, Terranove, Prime, s.Olivera, Europe 92 i mnogih, mnogih drugih. Jesen je u punom jeku i dani su sve hladniji, a na Late Night Shoppingu u petak 18.10. i subotu 19.10. od 17 do 22 sata te u nedjelju 20.10. od 17 do 21 sat pušu samo najbolji popusti! I naravno, omiljeni centar shoppinga i zabave donosi pregršt zabavnog sadržaja za sve uzraste. Vidimo se sljedeći vikend na poznatom Late Night Shoppingu uz najbolje popuste i odličnu zabavu!

Ulaz je besplatan.

Preuzeto sa portala UdajemSe.hr

Komentiraj

Dani vjenčanja u Westgateu 19. i 20. listopada 2019.

vrijeme čitanja: 1 min
0