10 najvažnijih trenutaka u povijesti glazbe

Koji je po vama najvažniji trenutak u glazbenoj povijesti? Woodstock, sexy nastup Elvisa, The Beatlesa, PSY i njegov Gangam style? Pogledajte video!

Glazba se razvija svake sekunde i upravo negdje u garaži skupina klinaca radi na nečem novom što ćemo uskoro slušati i drmati naša tijela uz osmijeh na licu. Ako ste gledali film sa Michael J. Foxom Povratak u budućnost (Back to the Future) i prisjetite se scene kada je glavni glumac Marty McFly 1955. godine svirao pjesmu od Chucka Berryja Johnny B. Goode to su trenuci koji su promijenili glazbu.

Upravo o takvom trenutku govori se u ovom videu u kojem su izvedbe promijenile svijet. Na bolje ili lošije to ostavljamo vama da odlučite.

Woodstock, nastup Johnnyja Casha u zloglasnom zatvoru San Quentin, Michael Jackson i njegov Moonwalk, nastup Queenovaca tijekom Live Aida 2004. godine, Bob Dylan i nastup uz električnu gitaru ili Nirvana i njihov unplugged nastup, pa Elvis Prestley i sexy nastup uz oduševljenje svih prisutnih, te prvi put da je netko imao milijardu pregleda videa na Youtubeu… samo su neki od legendarnih trenutaka u glazbenoj industriji. Pogledajte i uživajte!

10 najvažnijih trenutaka u povijesti glazbe

Slažete li se s izborom?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

10 najvažnijih trenutaka u povijesti glazbe

vrijeme čitanja: 1 min
1