Znakovi da si sjajna u krevetu

Nisi sigurna kakva si u krevetu? Ako tvoj partner radi neke od ovih stvari u za vrijeme ili nakon seksa tada možeš sa smiješkom ostati u krevetu.

Sve se pitamo da li smo dobre u krevetu? Poput ljubljenja, puno toga ovisi da li si pašemo. Nekome je nešto super, dok je drugoj osobi to isto loše. Ljudi se razlikuju i ne kaže se badava 100 ljudi, 100 ćudi.

Bez obzira što tvoj muškarac voli, pronašli smo stvari koje će ti dati odgovor da je on totalno u ekstazi i oduševljen s tobom.

Čvrsto stišće ruke i noge
Fizički znak da je frajer u potpunoj ekstazi je kada stišće ruke i noge. Kada uočite to znajte da je na sedmom nebu. Pripazite samo da stvar ne završi prebrzo.

Idemo ponovno
Kada ste mu pomutili sav zdrav razum i ostavili ga bez riječi, muškarci će htjeti odmah ponoviti obavljeno. Seks koji je upravo završio i on ga želi ponoviti nakon par minuta to je sjajan znak da znaš što radiš!

Flertuje nakon seksa
Čak i nakon što se igrice završe on se ne prestaje smijati i flertovati s tobom. Odličan znak da mu je stalo i da mu cijeli događaj ne izlazi iz glave. Uživaj i budi ponosna.

Dodiruje te stalno
Muškarac kojem je stalo do tebe će te dodirivati kada god stigne. Osim ako nije sramežljiv ili ne pokazuje osjećaje u javnosti, ali željet će ostvariti kontakt. Ako nakon seksa postane još osjećajniji znak je da si ga upecala. Prava si u krevetu, a njegova djela to dokazuju.

Rekao je da je bilo fantastično
Ovo je samo po sebi vrlo očito i svaka čast. Ako ti muškarac kaže da si fantastična tada si zaista fantastična. Kratko i jasno.

Tebi je bilo super
Znate kako se kaže da je sreću potrebno dvoje. Pa to je to. Ako je tebi bilo super velika je vjerojatnost da je i njemu bilo super.

Nove poze
Pokušava nove poteze i poze. Muškarci su vrlo natjecateljski raspoloženi i kada smatraju da su ugroženi tj. da si ti bolja u seksu pokušat će učiniti sve da postanu dominantniji i da te zadive. Ako ti se sviđa što radi reci mu, a ako ne objasni mu. Komunikacija je ključ svega.

Komentar

Komentiraj

Znakovi da si sjajna u krevetu

vrijeme čitanja: 2 min
1