U štiklama od kreveta do posla

Ima li išta više seksi od žene u štiklama. Noge se izduže, stražnjica se podigne, popravi se stav i noge i grudi dolaze do izražaja. Štikle možete koristiti i za predigru.

Za početak trebate znati pravilno hodati u štiklicama. Ako niste vješti u tome i izgledate pomalo smiješno, obucite ih u stanu i gledajte se u ogledalu. Kada ih obučete položaj tijela dobiva potpuno drugačije držanje. Noge se istegnu, tetive dolaze više do izražaja, listovi na nogama se podignu, a stražnjica skoči malo uvis. Upravo takav stav daje vam na ženstvenosti i seksipilu. Glavu držite ravno, ruke opušteno, a trbuh stegnite prema unutra.

Kako bi stopala u sandalama na visoku petu izgledala najbolje moguće, morate biti svjesna da sama cipela ne znači puno, ako stopalo nije njegovano. Otiđite na pedikuru ili ju sami napravite kod kuće. Češće mažite stopala kako bi koža bila što mekša i sjajnija. Nokte na nogama obavezno lakirajte kako bi završni detalji bio na mjestu.

U štiklama se koračaju manji koraci. Pritom morate paziti na podlogu, da li je ravna ili neravna i da li postoji opasnost da negdje upadnete. Posebno opasne su mekane travnate i zemljane površine, kao one poslije kiše. Ako se „zapiknete“ u takvu površinu izgledat ćete super smiješno, umjesto super seksi.

Mnoge žene nose štikle samo u posebnim prilikama kao što su večernji izlasci ili proslave. No istovremeno se mnoge odlučuju na cjelodnevnu avanturu u istima. Ako radite u zatvorenom prostoru preporučujemo da ih nosite i tako naglasite svoju ženstvenost i samopouzdanje. Ako ste češće na terenu, i puno hodate, možete kombinirati ravne cipele i štikle po potrebi.

Seksi žena na fotelji

Najsmjelije žene, štikle koriste i za ljubavnu predigru ili tijekom vođenja ljubavi. Ponovno naglašavamo da sve treba biti pomno odabrano i usklađeno. Tu mislimo na frizuru, šminku, odjeću i na kraju – štiklicu. Svakako ih operite i pošpricajte parfemom. Ako je štikla od kože, vrhunski će biti zavodljivo mirišljava. Partneru sugerirajte da vas polagano skine, dio po dio, a da na vama ostavi samo njih. I neka se igra oko njih i s njima. Svakako je na vama da budete kreativni i pričom sve začinite.

Koketirajte s obućom, nosite seksi, zavodljive štikle i budite sama sebi poželjna i zgodna. Upravo to je detalj koji vam može dan učiniti slađim.

Komentar

Komentiraj

U štiklama od kreveta do posla

vrijeme čitanja: 2 min
1