Zašto trebate voditi ljubav u vezi ili braku

Parovi koji vode ljubav češće od tri puta tjedno sretniji su u vezi, a seks opušta tijelo i um, oslobađa stresa, zbližava partnere, a i odlična je tjelovježba.

Sigurno znate da kada vam sve postane teško u životu, prva stvar koja u vezi počne štekati je seks. Oboje postanete umorni, teško vam je, nema se vremena, stres, nemate volje i sve u svemu ne vodite više ljubav.

Znamo da postoji bezbroj razloga zbog čega vam se ne da voditi ljubav danas ili sutra ili čak prekosutra. Postoje parovi koji vode ljubav četiri, pet ili čak sedam puta tjedno.

Znanstveno je dokazano da su parovi koji vode ljubav češće od tri puta tjedno sretniji u vezi. Pročitajte zašto je dobro voditi ljubav što više puta.

Zbližava partnere
Za neke parove vođenje ljubavi je jedini trenutak u danu kada su potpuno posvećeni jedno drugome. Bolje je od dosadnog razgovora o poslu i kako su proveli dan, a na kraju ćete oboje imati osmijeh na licu. Oslobodite svoju strast i prepustite se užitku.

Oslobađa
Užitak u seksualnim igricama opušta mozak i jednostavno prestanete misliti na stvari koje vas muče tijekom dana i prepuštate se užitku. Oslobađate se stresa i svih problema koji su vam na pameti.

Odlična vježba
Ne stignete li vježbati preko dana zbog posla, djece ili načina života seks je odličan način za vježbanje i dovođenje tijela u formu. Naravno, ako pravilno vodite ljubav.

Stvara povjerenje među partnerima
Nova pozicija i pomicanje seksualnih granica zahtijevaju mnogo od partnera i stvara se povjerenje koje će trajati godinama.

Povezujete se bez razgovora
Ovaj dio će muškarcima sigurno biti najdraži. Seks je vrlo važan dio veze i braka. Zbližava partnere i učvršćuje vezu koju imate. Nakon ljubavi obavezno ostanite zagrljeni kako biste poradili na bliskosti.

Manje ćete se svađati
Kada ste s nekim uvijek znate kada nešto ne štima. Vođenje ljubavi zbližava partnere i sve je nekako lakše. Bit ćete povezaniji i bolje ćete se razumjeti i nećete se svađati oko sitnica.

Tjera vas da budete kreativni
Svakodnevni seks traži od nas kreativnost. Ne želite svaki dan jesti jedno te isto, a isto tako ne želite i svaki dan ponavljati iste pokrete u krevetu jer ćete se zasititi. Stoga, trebate uključiti malo maštu i poigrati se u spavaćoj sobi. Ili izvan nje.

Poboljšava samopoštovanje
Vođenje ljubavi sa osobom koju volite čini nas sretnima. Uživajte u svakom pogledu, dodiru i pokretu koji izvodite i samim time ste zadovoljniji sa svime.

Poboljšava raspoloženje
Kako poslovica kaže: Svako jutro jedno jaje, organizmu snagu daje tako i vođenje ljubavi podiže raspoloženje fizičkog stanja, ali i psihičkog stanja tijela.

Orgazam
Mislimo da ovdje ne trebamo ništa dodati. Sve se zna. Uživajte!

Komentar

Komentiraj

Zašto trebate voditi ljubav u vezi ili braku

vrijeme čitanja: 2 min
1