Vjenčanje Sare i Luke u romantičnom zagrebačkom tramvaju

U Zagrebu je osvanuo novi trend. Plavi tramvaj na displayju je imao imena mladenaca koji su se nalazili u romantičnoj električnoj kočiji, a romantični trenutak Sare i Luke bit će priča o kojoj će se pričati u budućnosti

U subotu, 12. prosinca 2015. godine Zagrebom je osvanuo je poseban prizor. Tramvaj na kojem je umjesto odredišta pisalo Sara i Luka. Upravo u tom ZET-u nalazili su se mladenci Sara Bogdan i Luka Crnjac koji su odlučili na nešto posebno – na vjenčanje u zagrebačkom tramvaju.

“Unajmiti se mogu novi niskopodni tramvaji, ali i najstariji tramvaj u ZET-ovom voznom parku, koji datira iz 1924. godine. On doduše nema klimu, ali ima fantastično grijanje za ove zimske dane”, rekao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić za Index, priznajući da Zagrepčani često koriste ovu uslugu.

Osim za vožnje od crkve do sale za vjenčanja, tramvaje često iznajmljuju i tvrtke za pojedine posebne prilike, a ovisno o vrsti tramvaja cijena najma se kreće od 1500 do 2200 kuna po satu. Najskuplji su upravo najnoviji tramvaji.

“Naš najstariji tramvaj je postao i svjetska atrakcija, jer je jedna turistička agencija svakoga vikenda njime Zagrebom vozila goste iz Japana. Ipak, najčešće se tramvaji iznajmljuju za vjenčanja”, kaže Jurić.

ZET-tramvaj-vjencanje-udajemse-O

Sara i Luka prvi su koji su sigurno pokrenuli novi trend koji će mnogi budući mladenci koristiti u budućnosti. ZET je tako zakoračio u novi milenij, a mladenci će uživati u novom romantičnom detalju za vjenčanje iz snova.

E ovdje se kontrola nije usudila ući! 😀 Sara & Luka ?

Posted by Lana Karačić on Sunday, December 13, 2015

 

Preuzeto sa www.udajemse.hr

Komentiraj

Vjenčanje Sare i Luke u romantičnom zagrebačkom tramvaju

vrijeme čitanja: 1 min
0