Tom Hanks – najbolji glumac na svijetu

Tko je za vas najbolji glumac ili glumica na svijetu? Što po vama treba imati najbolji glumac na svijetu? Što ga ili što ju čini najboljima?

Uvijek smo se svi pitali tko je najbolji glumac ili glumica na svijetu. Starije generacije će reći da je to Marlon Brando, Katharine Hepburn, Jack Nicholson, Robert De Niro, Al Pacino, Daniel Day Lewis, Denzel Washington… Bilo koga da kažete od tih majstora nećete puno pogriješiti. Ali da, ipak ćete pogriješiti.

Prema posljednjem istraživanju koje je provedeno, milijun ljudi je dalo svoj glas za fantastičnog Toma Hanksa, koji je svoje prijestolje zacementirao ulogama Forresta Gumpa, Spašavajući vojnika Ryana, Toy Story, Cast Away, glumeći Roberta Langdona u popularnim filmovima Da Vincijev kod, Anđeli i Demoni i Inferno, te Philadelphia, Sleepless in Seattle, Apollo 13 i dr. Iako je krenuo sa komedijama pa kasnije romantičnim komedijama, Tom Hanks osvojio je dvaput Oscara. Prvi put 1994. godine za glavnu mušku ulogu u filmu Philadelphia i godinu dana kasnije također za glavnu mušku ulogu u filmu Forrest Gump.

Koja je odlika vrhunskog glumca? Da li je to emocija koju donosi na male ekrane, metode glume, šarm i karizma, seksipil ili jednostavno mogućnost dočaravanja i uvjeravanja gledatelja u svaku rečenicu koju izgovori. Odgovor je na sve to da.

Top 10 najboljih glumaca na svijetu:

  1. Tom Hanks
  2. Bette Davis
  3. Marlon Brando
  4. James Stewart
  5. Katharine Hepburn
  6. Robert De Niro
  7. Jack Nicholson
  8. Morgan Freeman
  9. Anthony Hopkins
  10. Dustin Hoffman

Komentar

Komentiraj

Tom Hanks – najbolji glumac na svijetu

vrijeme čitanja: 1 min
1