Seks savjeti za dobrice i zloćke za hladne dane

Hladni dani su pred nama i treba nekako podignuti temperaturu. Ako ste dobrica ili zloćka pronađite što želite i krenite u igru užitka.

Vrijeme božićnog raspoloženja se bliži i Djed Mraz stiže. Tko je bio dobar ili loš? Dobar ili „dobar“? Loš ili zločest? Dobrice ili zloćke? Djed Mraz će procijeniti. U svakom slučaju bitno je da svi imaju osmijeh na licu i uživaju u tome što rade.

Donosimo što možete napraviti da podignete temperaturu u ovim hladnim danima. Kako to dobrice rade i kako to zloćke rade. Odaberite jednu opciju, sigurno nećete pogriješiti.

Vruće tuširanje
Dobrice: Voćni gel za tuširanje ga privlači? Iskoristite ga i zagrijte ga u svojim rukama i zapalite atmosferu. Izmasirajte mu svaki dio tijela. Uživat će u dodiru i mirisu.

Zloćke: Iskoristite mlaz tuša da mu pokažete kako uživate kada njega nema u blizini. Razvalite mu mozak svojim entuzijazmom i seksi šapatom kako razmišljate o njemu dok ga nema.

Oralno zadovoljstvo
Dobrice: Ljubite ga od brade do točke koju svaki muškarac obožava. Vrhom jezika pređite preko njegovog ponosa. Zezajte ga malo. Jedva će čekati trenutak kada ćete ga staviti u usta. Ne žurite. Neka slatko pati.

Zloćke: Popušite mu poput prave zločeste žene. Stavite u usta neki mentol koji će dati hladni efekt i dodatno ga napaliti. Uživat će poput pravog kralja.

bad-santa-zena-seksi

Odmotajte poklone
Dobrica: Odjenite nešto u čemu vas obožava gledati (usku haljinu i štikle) i neka polako skida sa vas dio po dio. Pobrinite se da je ispod haljine seksi donji veš koji još nikada nije imao prilike vidjeti.

Zloćka: Neka muškarac bude rob ljubavi. Odjenite seksi korzet i recite mu da se okrene od vas. Zavežite mu ruke i stavite svilenu maramu ili još bolje tange preko očiju. Iskoristite ga kako vas je volja. Uživajte na najjače.

Podijelite seksi hranu
Dobrica: Poput scene iz 9 i pol tjedana, zavežite mu maramu oko očiju i polako ga hranite. Neka pogađa što jede. Da dodatno zapalite seksi atmosferu, neka jede sa vašeg tijela. Trbuh i grudi su idealno mjesto s kojeg muškarci mogu jesti.

Zloćka: Proslavite uz šampanjac. Otpijte gutljaj hladnog šampanjca i liznite mu bradavice. Ponovite to nekoliko puta, ali promijenite poziciju. Na kraju završite na njegovom penisu. Uživat će više nego ikada.

Poljubac
Dobrica: Večer uz film na kauču vašeg doma može biti potpuno seksi. Iznenadite ga nevinim riječima da će danas dobiti samo poljubac. Taj tihi glas kojim mu to kažete će ga totalno izbaciti iz takta i sigurno neće stati samo na poljupcu.

Zloćka: Namamite njegov jezik u svoja usta i kada se pokuša odmaknuti stisnite jezik usnama. Stimulirajte oralni seks. Za muškarca je to idealan početak onoga što slijedi. Njegova mašta će se pokrenuti i neka igre užitka počnu.

Seks savjeti za dobrice i zloćke za hladne dane

Jeste li dobrica ili zloćka?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

Seks savjeti za dobrice i zloćke za hladne dane

vrijeme čitanja: 2 min
1