Savjet za muškarce: Kako namamiti ženu u krevet

Svim muškarcima su žene vrlo komplicirane, tako da je gospodi često potrebna mapa da se snađu u životu na Veneri i dođu do željenog cilja.

Svaka žena je drugačija i traži nešto posebno. Međutim, ovaj vodič za muškarce, koji prema horoskopskom znaku nudi zanimljiva rješenja kako prići ženi, bit će sasvim dovoljan za početak. Evo kako da priđete djevojkama različitih znakova i kako da nastavite dalje i završite u krevetu s njom.

Ovan
Kada hoće seks, ona će vas direktno provocirati, a vi je gledajte direktno u oči, pa je, kada popusti, na najgrublji način zgrabite i bacite na krevet ili pod, ali u krevetu nemojte više biti grubi. Tada se koncentrirajte, jer je nestrpljiva da što prije završi s tim. Seks mora biti pun vatre, eksplozije i strasti, ali nemojte pretjerivati, ne voli egzibicioniste i eksperimente. I dok se vi prenemažete u krevetu, ona je već ustala i obukla se – kod nje nema drugog puta. Ona ima „najkraći fitilj” i najbrže se oblači.

Bik
Njoj morate prići na sasvim drugačiji način – nježno, mazno i strpljivo, sa zanosnim pogledom, strpljenje ćete naplatiti poslije. Morate je pripremiti jer kod nje nema ništa na brzaka – red se mora znati, jer voli predigru i zavođenje. Ali nemojte se čuditi ako sve ipak ne završi seksom – problem je u vama jer brkate neke pojmove. A da bi sve sigurno završilo seksom, morate odabrati večeru, i naravno – najintimniju atmosferu s ugodnom muzikom, i najbolje da te večeri budete sami. Poslije seksa ostat će još dugo s vama u krevetu, i budite spremni na nastavak dokazivanja – pa i riječima ako treba.

Blizanci
S njom možete voditi ljubav telefonom, u autu, pa čak i dok razgovarate. Ona je toliko znatiželjna, da ako tu zakažete, stvarno niste ni za šta. Kod nje ne pali „perje”, za nju morate imati priču. Ali zapamtite – bit će s vama dok ste joj zanimljivi. Ako sad mislite da ćete lako s njom, varate se – morate je prvo psihički zavesti i, naravno, uzbuditi je i probuditi znatiželju. Morate je i nadmudriti. A, kada joj se oči zasjaje, morate je gledate direktno u oči i da joj kažete šta ćete joj raditi. E, tu smo. Ona je znatiželjna da vidi kako ćete to izvesti, ali nemojte se iznenaditi ako vidite da sama sebe nadražuje. To je njena predigra, a tada pristupite bez ikakvog plana, na brz seks s nogu – to je najbolje. I ne pokušavajte ponoviti akciju. Šta ste uradili, uradili ste. Jedino ako ste ostavili vrlo dobar utisak htjet će da se vidite ponovo.

Rak
Račice su cool, vole malo glumatati i da se prave da su nevješte i jadne, ali traže čvrste dokaze ljubavi. Tu se javlja problem jer vi niste došli zbog ljubavi, već zbog seksa, a to je razlika, suštinska razlika. Ne možete je uzbuditi ako ne osjeti da je dio vas i morate biti jako pažljivi i osjećajni, a pogotovo morate paziti što pričate jer je jako osjetljiva. Morate paziti da ne posumnja da ste s njom samo zbog seksa – vi ste njeni i točka. Nakon što zadobijete njeno povjerenje, nakon nekoliko dana i pokušaja, počinje da se zagrijava. Nego što, kod nje nema ništa na brzaka. Seks ne smije biti na javnom mjestu, mora postojati intimna atmosfera i sigurnost. Ona voli mirise, i najviše – u kadi…

Lav
Lavica će vas najviše namučiti. Napravit ćete budalu od sebe, a na kraju ćete biti razočarani. Kod njih važi pravilo da ste vi tu zbog nje, a ne ona zbog vas, iako je zapravo ona došla, ali začas okrene situaciju u svoju korist i na svoju stranu. A kada odluči da vam se da, ona će uzeti vas, pa ćete jedva čekati da se sve završi. A sve mora početi laskanjem, kao, ona je najbolja žena i niste u životu vidjeli takvu ženu. Ona će vas, puna sebe, pogledati, ali pazite, od glave do pete, jer najviše voli da zna koliko imate para, kakav vam je status, a tek potom možete da priđete s komplimentima. Voli ona i priču, ali samo o sebi i to onu u najljepšem svijetlu. O seksu da ni ne govorimo, jer ćete se uvjeriti i sami – toliko buke nizašto.

Djevica
Za Djevicu vam treba puno strpljenja jer se teško opušta – to kod nje nije razvijeno. Sva je ukočena, morate je naučiti kako da se opusti. Ali morate paziti, nemojte joj dopustiti da počne pospremati kuću, jer će se vratiti sljedeće godine, a vaši snovi će postati – pusti! Kod nje do „toga” dolazi kada sazri. A s druge strane, nemojte da vam padne na pamet da je dodirujete ako se niste okupali. I pazite da ne započnete neku priču – pitat ćete se zašto ste došli. Ali, samo da znate, možete očekivati histerične ispade, odgurivanja, odbacivanja i majstorski razlog da vas izbjegne. I uglavnom kada to radi, ona to radi iz osjećaja dužnosti. E sad, ne petljajte previše ako ne mislite nešto ozbiljno – nije fer. Ako vam se daje, čini to iz nekog razloga, pa to ne zloupotrebljavajte.

Vaga
Mala gnjavatorka Vagica voli udvaranje, finoću, mirise i lijepu odjeću. Ako je to neko s kim treba ostati duže vrijeme, morat ćete „radite“ svaki put – ako vam je stalo do nje. Seks s njom je sasvim dobar, ali nikako ne smijete biti grubi ni ljigavi. Neće tražiti neku dublju vezu jer ona voli sebe, ona je zaljubljena u sebe i voli izazivati, koketirati, ali nije napadna – ogledalo je izgleda izmislila neka slična njoj. Da, lijepa je.

Škorpion
Kada su erotika i seks u pitanju, ovdje ste „pukli”. Ako niste spremni dati sve od sebe, pa i dušu, bježite od Škorpionke. To vam je onaj tip žene s kojom ćete se posvađati, možda i potući, plakati, a potom leći u krevet i u njemu umrijeti od probuđenih strasti. U krevetu inicijativu prepustite njoj. Uzbuđuju je dramatične situacije, a ukoliko ste mekušac, nemate šanse. Nemate joj što pričati jer, ukoliko vas želi, ona vas je već i uzela. A u nekim najpovoljnijim okolnostima, pazite da ne skončate u njenom strastvenom zagrljaju.

Strijelac
Voli animalni, divlji seks, rizik i nemoguće situacije. Netko je to dobro rekao – ona je onaj tip žene koju pećinski čovjek vuče za kosu i odvlači u pećinu. Kod nje prolazi sve ono što je kod drugih žena nezamislivo. Njen repertoar je veći od vašeg. S njom možete otvoreno pričati o seksu, i ako hoće, reći će: „Hajde!” Ma, pristat će i u parku, na javnom mjestu, u autobusu, liftu. Kod kuće to možete učiniti dok kuha ili kad se nagne da nešto dohvati ili gleda kroz prozor – od pozadi.

Jarac
Ona je blokirana, i gledajte kako da je oženite – ako ste ozbiljni. Ako se otvori, dat će vam dušu, i to za cijeli život. Vaše je da je ohrabrite, potrudite se i dokažete kao nikome. A za uzvrat ćete imati nekoga na koga se uvijek možete osloniti u životu. Ona će vam biti stup obitelji.

Vodenjak
Voli neobične načine prilaženja – što je neobičnije imate više šanse za prolaz. Pazite, kod nje nema zezanja, ona će vas prihvatiti i bez nekog razloga, ali i u inat mužu. Kod nje nema dubine emocija, sve je na intelektualnoj bazi, pa joj morate reći točno što i kako hoćete. Pogotovo ovo posljednje, jer voli neobične poze.

Ribe
Šta god rekao Ribici, ona će vas prihvatiti. Najbolje će vas razumjeti, pa čak i bez potrebe za objašnjavanjem ili ispričavanjem. Ali zato nemojte griješite dušu i vrijeđati je. To je osoba koja se ne smije vrije]ati, a kamoli maltretirati. Voli predigru, lijepu atmosferu, a potrebno je i malo mašte – pa nekada morate biti i fini, a to je upravo sada!

Komentiraj

Savjet za muškarce: Kako namamiti ženu u krevet

vrijeme čitanja: 6 min
0