Otkriveno zašto muškarci ne vole koristiti kondome

Kondom je jedino kontracepcijsko sredstvo koje istovremeno štiti od neželjene trudnoće i spolnoprenosivih bolesti. A samo 33% muškaraca ga koristi za vrijeme seksa.

Većina muškaraca će vam reći da je seks sa kondomom kao da bubate sa balonom na kifli i da uopće ne osjetite ništa. Neki će reći da ne osjete razliku sa ili bez kondoma, ali znajte da lažu. Nije ni približno isto i većina muškaraca je u pravu. No ovo je opet mišljenje jednog muškarca.

Uglavnom, istraživanja su pokazala da su kondomi jedino kontracepcijsko sredstvo koje istovremeno štiti od neželjene trudnoće i spolnoprenosivih bolesti. A opet sve manje muškaraca koristi prezervative. Svaki treći hetero muškarca koristi kurtače, a 47% gay muškaraca koristi zaštitu.

Potvrđeno je da je glavni razlog što muškarci izbjegavaju kondome zaista banalan i glup. Dakle, ne radi se o osjećaju uživanja, kao da se seksate sa lutkom, već je to zbog klasičnog problema sa veličinom. Naime, prosječna dužina penisa je 14,5 cm, a standardni kondomi dugi su 17 cm pa lako skliznu s kifle i stvaraju osjećaj nelagode jer penis u usporedbi s njima izgleda manji.

Otkriveno zašto muškarci ne vole koristiti kondome

Da li koristite kondome?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

Otkriveno zašto muškarci ne vole koristiti kondome

vrijeme čitanja: 1 min
1