10 jednostavnih stvari koje žene žele u krevetu

Pronašli smo deset stvari koje žene zaista žele od muškarca prije odlaska u krevet. Neke od njih sigurno znate, ali za neke ćete se iznenaditi.

Svatko ima drugačije želje u krevetu. No neke stvari su prilično univerzalne i svi ih želimo. Ako želite bolji seks za sebe i svog partnera krenite s ovim stvarima koje ćemo nabrojati ispod.

Posvetite se partneru
Žena ili muškarac nije samo pomoć za orgazam. Nemojte iskoristiti draži koje pruža i onda kada ste gotovi se okrenuti i zaspati misleći da je i ta osoba imala predivno iskustvo. Biti dobar partner znači truditi se i uživati u svakom trenutku. Posvetite se partneru.

Zaštita na prvom mjestu
Budite spremni u svakoj situaciji i imajte zaštitu. Nemojte ništa pretpostavljati da će druga osoba imati zaštitu. Pobrinite se za sebe i u miru uživajte u lijepim čarima.

Orgazam
Vođenje ljubavi ne može završiti s partnerovim orgazmom. Pogotovo ako žena još nije doživjela vrhunac. Ako će muškarac biti umoran za ispunjavanje ženinih tada neka se prvo pobrine za nju, a poslije za sebe. Vođenje ljubavi je predivna stvar, pogotovo ako oboje uživate.

Komunikacija
Postoji vrijeme i mjesto za seks bez riječi, ali ako partner pita želite li nešto posebno ili da li je dobro bilo bi skroz dobro da odgovorite. Ne dobivate bonus bodove ako prvi završite. Isto tako i previše komunikacije ponekad nije dobro. Probajte pronaći zlatnu sredinu.

Čista posteljina
Mislim da ovdje ne trebamo puno toga govoriti. Ne želite gledati po krevetu ostatke od večere ili od prošlog tuluma ili tko zna čega.

Dodatni punjač
U današnje vrijeme kada je tehnologija uzela sve na sebe biti bez mobitela je užasno. Prije akcije se pobrinite da imate dodatni punjač za vašu ljubav kako bi se mobitel napunio na vrijeme. Ne želite da se vaša voljena osoba vraća kući bez mobitela. Umjesto sa smiješkom na licu, vraća se iznervirana. Sitnica koja puno znači.

Predigra
Predigra je fantastična stvar koja produžava napetost i bilda situaciju do novih visina. Uživajte u dodirima, poljupcima, riječima i sve će se vratiti i bolje nego ste ikada mislili.

Skinite čarape
Znači vremena 1970-ih godina i njemačkih pornića su daleko iza nas. Molimo vas da prije vođenja ljubavi skinete čarape. Nazovite to predigrom ako treba, ali skinite te proklete čarape i obrijte brk. Hans, raus!

Realistična očekivanja
Kada smo već na temi pornića, znajte da nemaju svi kifle od 20 centimetara i da mogu voditi ljubav satima. Realna situacija je da će biti kifla tj. kiflica i da će trajati 15-ak minuta. I to je skroz ok. Uživajte u svakoj sekundi i s vremenom će seks biti sve bolji i bolji.

Oralno zadovoljstvo
Uživajte u davanju i primanju oralnog zadovoljstva. Kada to radite, činite to sa uživanjem jer to želite raditi. Sve će odmah biti puno puno bolje!

Komentar

Komentiraj

10 jednostavnih stvari koje žene žele u krevetu

vrijeme čitanja: 2 min
1