Osvoji put u Rim!

Sajam vjenčanja i hotel Le Meridien Lav pripremili su kreativni natječaj unutar kojeg ćete se imati priliku boriti za boravak u hotelu Sheraton u Rimu.

Sajam vjenčanja i hotel Le Meridien Lav pripremili su za sve zaljubljene, koji će posjetiti veličanstveni događaj, zanimljiv kreativni natječaj unutar kojeg će se imati priliku boriti za vrijednu nagradu.

FOTOGALERIJA Sajma vjenčanja u Splitu

Dovoljno je posjetiti sajam te snimiti što originalniju fotografiju na izložbenom prostoru hotela Le Meridien Lav. Fotografije će se uploadati u album na njihovoj Facebook stranici gdje će se sudionici moći tagirati i pozvati prijatelje da glasaju za njihovu fotografiju. Oni posjetitelji čija fotografija osvoji najviše lajkova osvajaju nagradu.

Sajam vjenčanja nastavlja podržavati i nacionalnu humanitarnu akcijuPalčić gore“, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. U suradnji s izlagačima sajma organizirana je i humanitarna tombola u kojoj će posjetitelji biti u prilici osvojiti zanimljive nagrade te pomoći Palčićima. Humanitarnu akciju „Palčić gore” podržat će i poznate osobe koje će u subotu, 5. prosinca u 18 sati na Gala modnoj reviji prošetati pistom i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Voditelj modnih revija je Ivo Perkušić, a koordinator modnih revija je Ana Gruica.

Ulaz na sajam je besplatan, a radno vrijeme sajma je subota od 10 do 20 sati i nedjelja od 10 do 1930 sati.

sajam-vjencanja-split-le-meridien-lav
Raspored Sajma vjenčanja Split
Subota 5. prosinca
10.00 otvaranje sajma
13.00 modna revija
14.00 degustacija vjenčanih torti i slastica
16.30 make up & hair radionica (Artdeco i Frizerski salon Dalila)
18.00 Gala modna revija
20.00 zatvaranje

Nedjelja 6. prosinca
10.00 otvaranje sajma
13.00 modna revija
14.00 degustacija vjenčanih torti i slastica
16.00 cvjetna radionica
17.10 želiš postati organizator vjenčanja?
17.30 modna revija
19.30 zatvaranje sajma

Preuzeto sa www.udajemse.hr

Komentiraj

Osvoji put u Rim!

vrijeme čitanja: 1 min
0