Najgore navike za svaki horoskopski znak

Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane. Znate li svoje? Možda niste ni svjesni. Otkrivamo najgore navike za pojedini horoskopski znak.

Horoskopski znak možete koristiti kao alat kako biste otkrili određene aspekte svoje osobnosti. Iako ne postoje pojedine karakteristike i značajke za svakoga, no ipak su naznake za sve ljude rođene u pojedinom horoskopskom znaku.

Ljubavni horoskop

Te osobine mogu pomoći otkriti kakva ste osoba, s kojim ljudima tj. horoskopskim znakovima se najbolje slažete ili koji vas jednostavno ne mogu smisliti. One su također odličan način za otkriti nedostatke u osobnosti. Donosimo pregled najgorih navika za svaki horoskopski znak. Samo nemojte na ovo gledati kao nešto negativno, već kao doza realnosti koju otkrivamo kako biste mogli poraditi na sebi i biti bolja osoba.

Ovan
Želite najbolje i iako nema ništa loše u tome to želite odmah. Mrzite čekanje i da se stvari razviju ili dogode, a ponekad kada previše želite zna biti jako frustrirajuće za vas, ali i ljude oko vas.

Bik
Bikovi vole kada su lijepe i dobre stvari oko vas, ali ponekad to što volite materijalističke stvari može vas pretvoriti u sakupljača iliti Beru rakuna. To nikako nije dobro za ljude s kojima se družite i koji moraju podnositi te vaše mušice.

Blizanci
Samo ime vam govori. Tako da imate dvije mane koje morate popraviti. Jedna je da volite pričati s ljudima koji baš i ne slušaju previše ili ne poštuju diskreciju. Druga je da sve volite odugovlačiti i rastezati u nedogled. Po Blizancima se sve može napraviti sutra.

Rak
Rakovi su odlični u vezana, ali ponekad znate biti previše zalijepljeni za osobu u vašem životu. Ponekad je to najbolji prijatelj, obitelj ili nova osoba koju ste tek upoznali. Imate potrebu biti sa svima do trenutka kada im postanete naporni.

Lav
Lavovi su sjajni, ali nažalost ne znaju jednu činjenicu o sebi – Lavovi traže potvrdu. Možda jesu kraljevi džungle i glasni su i sve, ali duboko u sebi neprestano traže potvrdu i žele da ih se cijeni.

Djevica
Djevice žele sve da im u životu bude savršeno. To naravno nije jednostavno postići. Djevice imaju problema sa delegiranjem poslova jer smatraju da nikada neće biti dobro napravljeno dok to sami ne naprave.

Vaga
Vage važu svaku odluku i neodlučne su. Ponekad ta neodlučnost postoje naporna i tjera bliske ljude od vas.

Škorpion
Škorpioni znaju biti iznimno ljubomorni. Ponekad ta ljubomora preraste u aktivno traženje osvete. Ako se zamjerite Škorpionima budite svjesni da posljedice stižu.

Strijelac
Najbolja stvar kod Strijelaca je da su nevjerojatno iskreni. Ponekad ta iskrenost preraste u bezobrazluk. Iako svatko cijeni iskrenost, ponekad bi bilo dobro da koristite filter. Barem s vremena na vrijeme.

Jarac
Dajte Jarcima posla i posao će biti jako dobro odrađen. Jarci vole raditi i paze da sve bude savršeno. Naravno da sve to ima i svoju manu. Ponekad dan nema kraja. To je najgore ako imate Jarca (ne jarca) za šefa.

Vodenjak
Glavna osobina je da će staviti cijeli svijet ispred sebe. To nije toliki problem dok niste u vezi s Vodenjakom, zar ne? Razmislite. Većinom zapostave sami sebe.

Ribe
Ribe si znaju utuviti u glavu ideju o dobrom i zlu jer se nadaju boljem svijetu. Ponekad je bolje samo pustiti stvari kakvima jesu, a to je iznimno teško za ovaj horoskopski znak.

Preuzeto sa UdajemSe.hr

Komentiraj

Najgore navike za svaki horoskopski znak

vrijeme čitanja: 2 min
0