Najboljih 10 božićnih pjesama

Napravili smo listu najboljih božićnih pjesama. Mnogo pjesama i verzija je ostalo izvan najboljih 10. Dajte nam svoje prijedloge

Božić dolazi! S najljepšim pjesmama, tiho na prstima, nek’ noćas svi ljudi budu sretni! Poznat vam je taj stih? Naravno da je. Pa vrti se po svim radio postajama. To je pjesma Božić dolazi od Srebrnih krila koju smo svi pjevali otkako je pjesma izašla.

Kako je prosinac vrijeme darivanja i blagostanja, nadamo se da uživate u radostima koje ovo blagdansko raspoloženje donosi. Vjerojatno znate da je Zagreb postao najbolja adventska destinacija koju morate posjetiti i uživati u svemu što pruža od hrane i pića pa sve do raznih štandova sa poklonima i klizalištem na Tomislavovom trgu kod Glavnog kolodvora.

Posvuda se čuju božićne pjesme koje svi znamo i koje daju dodatni štimung cijelom tom doživljaju. Donosimo vam po nama najboljih 10 božićnih pjesama koje godinama oduševljavaju narod.

Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You

Chris Rea – Driving Home For Christmas

Bruce Springsteen – Santa Claus Is Coming to Town

Johnny Mathis – It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas

Slade – Merry Xmas Everybody

Paul McCartney & Wings – Wonderful Christmastime

Wham! – Last Christmas

Dean Martin – Let it Snow!

Jingle Bell Rock’ – Bobby Helms

Bing Crosby – White Christmas

Mogli smo navesti još barem 100 pjesama i verzija sjajnih pjesama, ali imali smo prostora samo za najboljih 10 božićnih pjesama. U komentarima nam ostavite svoje favorite.

Komentar

Komentiraj

Najboljih 10 božićnih pjesama

vrijeme čitanja: 1 min
1