Ljubav na selu ih povezala, a ljubav na prvi pogled spojila

On je sudjelovao u reality showu na RTL televiziji, točnije u petoj sezoni Ljubav je na selu, a ja sam bila s druge strane ekrana. I poslala sam poruku…

Zapravo je smiješna priča kako smo se upoznali. On je sudjelovao u reality showu na RTL televiziji, točnije u petoj sezoni Ljubav je na selu, a ja sam bila s druge strane ekrana.

Još u ljeto su me prijateljice nagovarale da se prijavim i pošaljem mu pismo, ali nekako to nije bilo u mom stilu.

Kada je sezona počela s emitiranjem na televiziji, nešto mi je zaiskrilo dok sam ga gledala i ja sam mu samoinicijativno poslala poruku na Facebooku.

Naravno odgovor nije dolazio jer je on u to vrijeme dobivao tisuće poruka dnevno i moja se poruka zagubila u moru drugih. Da bi jednoga da najboljoj prijateljici išao pokazivati silne poruke koje je dobio i u moru poruka (a zaista je bilo more, pričamo o otprilike 4.000 poruka) odlučio je odgovoriti baš na moju i zapravo je to jedina poruka na koju je odgovorio.

Kada je nakon 7 dana čekanja napokon došao odgovor ja sam nestrpljivo odgovorila i tako je sve počelo. Dopisivali smo se danima, on je bio prilično (čitajte u potpunosti) zatvoren, mislio je da sam još jedna obožavateljica koja se javila jer je on sada “popularan” a i zbog ugovora koji je imao s RTL televizijom držao je određenu distancu. Ali ja nisam odustajala, te smo se nakon dva tjedna svakodnevnog dopisivanja napokon našli.

Usudim se reći da je to bila ljubav na prvi pogled (barem onaj uživo), jednostavno dogodio se klik, ona neobjašnjiva emocija. I iako me još neko vrijeme držao na ledu, ja se nisam dala. Početkom godine (2015) smo i službeno ušli u vezu, a 6.2. ove godine smo se zaručili. U Zadru, na Pozdravu Suncu uz zvuk morskih orgulja.

Preuzeto sa portala UdajemSe.hr

Komentiraj

Ljubav na selu ih povezala, a ljubav na prvi pogled spojila

vrijeme čitanja: 1 min
0