Ljubav prema plesu odvela Sanju i Fadija u brak

Prvi ples i prekrasnu koreografiju osmislila nam je rekla bih kuma od nas oboje budući da smo se upoznali na plesu kojeg ona vodi i da nam je ples poveznica od samog početka.

Udala sam se iz Ljubavi prema Fadiju, iz Ljubavi prema nama i iz tog osjećaja se razvijala i naša organizacija vjenčanja.

Drago mi je da mogu reći kako nas tijekom organizacije nije pratila nervoza ili bilo kakav drugi oblik nelagode na koji su nas redovito upozoravali oni “stariji” i “iskusniji”  prvenstveno iz razloga što smo od početka znali što želimo, kako želimo i zbog čega sve to i radimo.

Doprinos prijatelja kroz pomoć, trud i ljubav bila je prekrasna jer je svatko na neki način utkao sebe u dio našeg vjenčanja i na tome smo im beskrajno zahvalni.

Izdvojila bih naš prvi ples i prekrasnu koreografiju koju nam je osmislila i zajedno s nama uvježbala draga nam prijateljica i rekla bih kuma od nas oboje budući da smo se upoznali na plesu kojeg ona vodi i da nam je ples neka poveznica od samog početka.

Vjenčanje čine mladenci, prvenstveno njihova ljubav, a rekla bih i svi oni dragi ljudi koji su došli proslaviti njihov početak sklapanja braka.

Nama je zaista bilo prekrasno. Bio je to naš dan za koji znam da ćemo mu se vraćati srcem i mislima…

Sanja i Fadi, Volosko-Opatija, 20. 6. 2015. godine

Komentiraj

Ljubav prema plesu odvela Sanju i Fadija u brak

vrijeme čitanja: 1 min
0