Crazy in Love na vrhu top lista ljubavnih pjesama

„Večer prije nego sam predala album pitala sam Jaya da mi pomogne oko pjesme. Hvala Bogu da jesam jer koliko god slušam pjesmu nikada mi ne dosadi“, rekla je Beyonce za hit Crazy in Love.

Beyonce i Jay-Z sa pjesmom Crazy in Love nalaze se pri vrhu, ako ne i na samom vrhu brojnih top lista radio i tv postaja ljubavnih pjesama diljem svijeta. Iako pjesma nema lagani, romantični ritam i nije za ples para bok uz bok, ipak je pjesma fantastična i bez problema se svrstava u jednu od najboljih pjesama današnjice.

Crazy in Love je prvi samostalni singl glazbene ikone Beyonce izdan u svibnju 2003. godine. Osvojila je brojne nagrade među kojima i dva Grammyja za najbolju R&B pjesmu, kao i najbolju suradnju na rap/pjesmi. Pjesma se nalazi na njezinom Dangerously in Love albumu koji je izdala nakon što se razišla sa svojim prijateljicama iz grupe Destiny’s Child.

„Večer prije nego sam predala album pitala sam Jaya da mi pomogne oko pjesme. Hvala Bogu da jesam jer koliko god slušam pjesmu nikada mi ne dosadi“, rekla je Beyonce nakon što je sa svojim prvim hit singlom poharala sve top ljestvice.

Za one manje upoznate sa svjetskom Beyonce, Jay-Z je njezin suprug te tvore jedan od najpopularnijih parova na svijetu.

Komentiraj

Crazy in Love na vrhu top lista ljubavnih pjesama

vrijeme čitanja: 1 min
0