50 nijansi sive – film o kojem svi bruje

Samih scena seksa nema puno niti suviše otkrivaju. Cijeli se film glavni junaci pomalo upoznavaju i zbližavaju, svatko na svoj način.

Film 50 nijasni sive je više manje naišao na negativne kritike i publike i filmskih kritičara. Ipak kino dvorane su pune raznih znatiželjnika koji nakon pročitane knjige, želje i ekranizirane doživljaje protagonista priče.

Seksi princeze: 50 nijansi sive kako ih vidi Disney

Ono neinteresantnije u filmu jest crvena soba, soba za sado-mazo igrice. Velika je i prostrana, ispunjena mnogim seksualnim rekvizitima i igračkama koje više ili manje nanose bol. Tako se tu nalazi cijela serija bičeva, lisica, poveza, užadi, traka i slično.

Samih scena seksa nema puno niti suviše otkrivaju. Cijeli se film glavni junaci pomalo upoznavaju i zbližavaju, svatko na svoj način. Dok se ona lagano zaljubljuje i traži ljubav, on joj predlaže da idu do kraja  kroz igre vezanja, udaranja i dominacije.

Iako se Christian Grey u početku dvoumi, ubrzo se prepušta strastima i upoznaje svijet podređenosti i boli. Najveći vrhunac dostiže pri bičevanju partnerice svom snagom. Dok Anastasia Steele plače i trpi, on euforično uživa u svakom uzdisaju.

Sam kraj filma nažalost ne govori puno, ostavlja prostora da se da naslutiti svašta. Zato s nestrpljenjem iščekujemo idući nastavak.

Pedeset nijansi sive

Mladi glumački par, Dakota Johnson i Jamie Dornan, uvjerljivo je odglumio junake priče, jedino su tekstovi pomalo stereotipni i očekivani. Također par trenutaka u filmu potpuni su promašaj, kao naprimjer kada ona diplomira, on joj za iznenađenje kupuje auto. To je po našem mišljenju ipak moglo biti malo manje predvidljivo.

Bilo je lijepo vidjeti obitelj Dakote Johnson na okupu. Glumačka obitelj koja je podržala svoju miljenicu i u razgolićenim scenama. Ipak Dakotin dečko nije izdržao pritisak i baš ovih dana je postao bivši.

U nadi da će novi nastavak Pedeset nijansi mračniji biti još strastveniji, pozivamo vas da pogledate s boljom polovicom na velikim ekranima.

Komentar

Komentiraj

50 nijansi sive – film o kojem svi bruje

vrijeme čitanja: 1 min
1