Žene žele voditi ljubav navečer, a muškarci ujutro

Žene žele voditi ljubav u 23:20 sati, a muškarci u 7:50 sati. Jači spol ima želju za seksom tijekom cijelog dana, dok 36% žena ovisi o trenutnom raspoloženju.

Tvrtka za proizvodnju igračaka za seks Lovehoney napravila je veliko istraživanje o seksualnim navikama žena i muškaraca.

Istraživanje je pokazalo da su žene raspoložene za akciju u večernjim satima, dok su muškarci željni ljubavi ujutro. Rezultati su pokazali da žene u prosjeku žele voditi ljubav između 23 sata i 2 sata ujutro, a muškarci između 6 i 9 sati ujutro, dok su detaljnijom analizom i prosjekom došli do satnice od 23:20 za žene, a za muškarce u 7:50.

Tvrtka Lovehoney napravila je uzorak na temelju 2 300 ljudi, a svega 16% muškaraca žele se seksati prije spavanja. Razlog boljeg raspoloženja za muškarce ujutro je rasterećenost, a navečer su i dalje pod stresom od posla i radnog dana.

“Istraživanje je pokazalo da postoje velike razlike među spolovima kada je riječ o tome kada je njihova želja najveća”, rekao je suvlasnik tvrtke Lovehoney Richard Longharst.

Dokazano je i da muškarci imaju konstantu želju za seksom, dok 36% žena ovisi o trenutnom raspoloženju.

Komentar

Komentiraj

Žene žele voditi ljubav navečer, a muškarci ujutro

vrijeme čitanja: 1 min
1