Top 10 najseksi scena u donjem rublju

Holivudske glumice svoju plaće dobivaju ovisno o scenama golotinje, a neke glumice koliko god zarade dobile su premalo jer se radnje filma uopće ne sjećamo.

 

Ponekad zaboravimo radnju filma koliko nas neka scena zaokupi i cijeli film dobije novu dimenziju. Glumice marljivo rade na svojim tijelima svjesne činjenice da će se u filmu skinuti te zaraditi dodatni honorar.

Uz veliku mušku pomoć možemo navesti najbolji primjer. Film „Swordfish” (Operacija Swordfish) se radi o… sjećate li se? A sjećate li se scene prekrasne Halle Berry koja u seksi donjem rublju uperi pištolj u glavnog junaka filma, kako li se ono samo zvao? Toga se svi muškarci sa osmijehom na licu sjećaju. Za one koji bi se sada bacili u istraživanje tko je još glumio u filmu evo rješenja: Hugh Jackman i John Travolta.

Halle Berry Swordfish

Boginja Selma Hayek u filmu Kevina Smitha „Dogma” očara sve muškarce na svijetu pa je tako ona zaslužila broj 10 na listi najseksi scena u donjem rublju. Na broju 7 je jedna od najseksi žena svijeta, i danas gospođa Justina Timberlakea, koja je u filmu sa Adamom Sandlerom i Kevinom Jamesom pokazala svoje savršeno tijelo i dopustila smiješnom Sandleru da joj, kao „gay”, dira grudi i uvjeri se da su prave. Jessica Biel ima prirodne grudi. Seks bomba 1980-ih Jamie Lee Curtis je 1994. godine u filmu „True Lies” sa akcijskim herojem Arnoldom Schwarzeneggerom pokazala plesne pokrete i još zavidnije obline.

Sa brojem 5 malo će se muškaraca složiti i zahtijevat će bolju poziciju. I tu se i mi slažemo, ali Margot Robbie je zauvijek ušla u svijet filma i neće tako brzo napustiti veliko platno. Pogotovo kada pogledate scenu sa Leonardom DiCaprijem u kojem nas jednostavno ostavlja bez daha. Sigurni smo da ćemo je uskoro gledati na boljoj poziciji iz nekog drugog filma.

Sa brojem tri se nikako ne slažemo, ali WatchMojo je napravio listu i poštujemo izbor.

Na broju 2 je „prijateljica” Jennifer Aniston u filmu „We’re the Millers” u kojem zavodljivo pokazuje svoje plesne korake mafijašima i dokazuje da nije kućanica.

Broj 1 drži južnoafrička ljepotica Charlize Theron u filmu „2 Days in the Valley” u kojem… ma koga briga, zar ne? Jednostavno pogledajte video 😉

Top 10 najseksi scena u donjem rublju:
1. Charlize Theron – 2 Days in the Valley
2. Jennifer Aniston – We’re the Millers
3. Mary Elizabeth Winstead – Scott Pilgrim vs. the World
4. Sienna Miller – Layer Cake
5. Margot Robbie – The Wolf of Wall Street
6. Jamies Lee Curtis – True Lies
7. Jessica Biel – I Now Pronounce You Chuck & Larry
8. Liv Tyler – Empire Records
9. Halle Berry – Swordfish
10. Selma Hayek – Dogma

Imate li svoje favorite ili prijedloge ostavite nam komentar ispod teksta. Hvala!

 

Komentar

Komentiraj

Top 10 najseksi scena u donjem rublju

vrijeme čitanja: 2 min
1