Saznajte točan broj s koliko ste partnera zaista spavali!

Svi znamo broj osoba s kojima smo imali seksualni odnos, ali ove brojke će vas šokirati. ispunite upitnik i saznajte s koliko ste osoba zaista bili u kontaktu.

U današnje vrijeme sve se više pozornosti poklanja sigurnom seksu i osvještavanju mladeži na negativne učinke vezane za prakticiranje seksa bez zaštite. Tako je tvrtka Loyds Pharmacy provela istraživanje i na fantastičan način ukazala na brojku koja će iznenaditi i najveće skeptike.

Matematika nikada ne laže, a brojke govore da Hrvati vode ljubav sa 11 osoba u svom životu što dovodi do kontakta od oko 3,5 milijuna osoba. Bosanci i Srbi su na broju od 10 partnera što je oko 3 000 000 ljudi. Iznenađujuće, zar ne? Istraživanje je također potvrdilo da Hrvati vole seks na otvorenom, bazenima, parkovima i automobilima gdje su velike vjerojatnosti da neće biti zaštite tj. kondoma.

Sada nam postaje jasnije zašto svi toliko tupe da se pazimo i zaštitimo.

U svakom slučaju s koliko god ste osoba spavali u svom životu pazite se i pamet u glavu 😉

Kliknite na sliku ili ovdje i izračunajte svoj seksualni broj. Za one uplašene, znajte da nema točnog ili pogrešnog broja, te da konačna brojka zavisi i od niza faktora pa tako ako ste krenuli u seksualne odnose nešto ranije imat ćete vjerojatno i veći broj osoba s kojima ste spavali, ali možda na kraju ipak manji broj „kontakata“.

broj-partnera-sex

Nemojte se sramiti i slobodno nam ostavite komentar i broj koji ste dobili.

Komentar

Komentiraj

Saznajte točan broj s koliko ste partnera zaista spavali!

vrijeme čitanja: 1 min
1