Oralna avantura za muškarce, ali i za žene

Pazite na svaki detalj na njoj od mirisa, odjeće, frizure i učinite ju da se osjeća poželjnom i seksi jer ćete tako oboje više uživati.

Gospodo, koliko god vi mislili da znate što trebate činiti pročitajte ovo jer svaki savjet dobro dođe. Želite ženu dovesti do vrhunca, a istovremeno ju opustiti i učiniti poželjno. Uživajte zajedno s njom i pustite glas da govori o tome koliko uživate. Vjerujte nam kada kažemo da će to znatno poboljšati sam doživljaj. Ako je vama super i njoj će biti i ako je njoj super, vjerujte nam da će vama biti još bolje.

Za početak primijetite donje rublje, mirišljavu kožu ili glatku „mačkicu“ svoje drage i kažite joj to. Neka se osjeća poželjnom i seksi.

Također sugeriramo da počnete ili nježno i polako ili divlje i strastveno. Koji god vam je pristup prirodniji pazite da se ona osjeća ugodno. Ljubite, sve ljubite. Baš sve, ako naravno to želite.

Dirajte joj bokove, povlačite odjeću nježno sa jedne strane na drugu, zavlačite se ispod, uživajte. I neka vas čuje, ne štedite uzdahe ili komentare. Recite joj što osjećate ili vidite, kao npr. „ribica ti je vrela i vlažna.“

Ostavite gaćice ili tangice na njoj. Ljubite ih isprva preko njih, neka bude zaigrano i drugačije, a potom je polagano skinite i nastavite sa lizanjem (kunilingus). Podignite joj noge, dirajte ih, stavite na svoja ramena. Ljubite sve, a najodvažniji ljubavnici neka ljube i ližu guzu. Zašto? Pa kako zašto!? Kako su vama važni ponekad zaboravljeni testisi, tako je nama stražnjica.

kunilingus-lizanje

Stavite jastučić ispod stražnjice ili ispod trbuha. Podignete li ju tako istovremeno će se osjećati ugodno i posebno. Vi ćete poslati poruku: želim da ti je lijepo, a paralelno će se i događati lijepe stvari u njezinoj vagini.

Ako ste filmoljupci posudite neki seksi triler i kopirajte scene iz njega. Za odvažne i strastvene ljubavnike preporučujemo i erotske ili porno filmove. Igrajte se, budite kreativni i prepušteni jedan drugome.

Neka lizanje potraje, neka bude dugo koliko god možete izdržati oboje. Nemojte to shvatiti kao pripremu da dođete do svog cilja, da ju opustite ili uzbudite.  Jednostavno se prepustite i uživajte u svemu: u mirisima, dodirima i zvukovima.

I za kraj ako želite dvostruki užitak, sjetite se ponekad zaboravljenu pozu 69 i sve užitke koja ona nosi. Dvostruko zadovoljstvo i dvostruka igra svih osjetila. Pa krenite u oralnu avanturu.

Komentar

Komentiraj

Oralna avantura za muškarce, ali i za žene

vrijeme čitanja: 2 min
1