Seks pred kamerama više nije samo gluma već stvarnost

Seks prodaje sve! Sve je više seksa pred kamerama. Na filmu, serijama, spotovima. Danas glumcima nije lako, a sve više uživaju u pravom seksu i pred kamerama.

Seks pred kamerama oduvijek je bio tabu. Na početku filmova, dok su još bili crno-bijeli filmovi, kada je trebalo doći do eksplicitnih scena par se krenuo ljubiti, a kamera je zumirala prema njihovim usnama, a slijedio je crni ekran i nova scena u filmu ili odjavna špica. Desetljećima kasnije, danas, to je preraslo u obavezan dio filma u kojem gledamo znojava tijela koje se isprepliću i prepuštaju strasti.

Malo starije generacije sigurno se sjećaju kako kada je legendarni Marlon Brando u Posljednjem tangu u Parizu doživio brojne kritike, ali i pohvale za svoju glumu i veliki talent. Shia LaBeouf u Nimfomanki odlučio je pokazati svu raskoš svog talenta, a korak dalje otišla je Chloe Sevigny u filmu Brown Bunny.

Holivudski glumci danas moraju svašta glumiti i znati sve i svašta. Ponekad im je to zaista teško i zahtjeva puno odricanja i truda, a ponekad je to skroz lako. U posljednje vrijeme glumci moraju skinuti sve sa sebe i seksati se sa partnerom na filmu. Da li je to lako ili teško, morat ćete sami pokušati odlučiti.

Seks pred kamerama više nije samo gluma već stvarnost

Uživate li u scenama seksa?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

Seks pred kamerama više nije samo gluma već stvarnost

vrijeme čitanja: 1 min
1