Mia Negovetić sa pjesmom Listen osvojila svijet

Hrvati su 13-godišnju Riječanku upoznali prošle godine na showu Zvjezdice, a nakon pobjede pjevala je i himnu na mimohodu te sigurnim koracima osvaja svijet.

Hrvatska zvjezdica Mia Negovetić nastupila je u NBC-jevom showu Little Big Shots i oduševila publiku svojim glasom kada je zapjevala pjesmu Listen koju je proslavila Beyonce.

Već nakon prvog tona svi su shvatili o kakvom se talentu radi, a voditelj emisije Steve Harvey jednostavno je ostao bez riječi i gutao knedle. 13-godišnjakinja je svima pokazala koliko je fantastična i što sve može sa svojim glasom, a društvene mreže su eksplodirale pohvalama veličanstvene mlade Riječanke koja je osvojila Hrvatsku kada je pobijedila u showu Zvjezdice, a pjevala je i himnu na mimohodu 2015. godine.

Kako i ne bi kada su producenti showa naslovili YouTube video „Hrvatska tinejdžerica ubila Beyonceinu pjesmu” i taj je video izdvojen kao jedan od najboljih trenutaka večeri cijelog spektakularnog showa. „Zvuči fantastično, kakav moćan glas! A što je najbolje i izgleda i ponaša se baš kako bi 13-godišnja djevojčica i trebala izgledati i ponašati se. Pristojna, skromna, divna… Bravo i za njene roditelje, i njih bi voljeli upoznati. Beyonce, čuvaj se!“, samo su neki od tisuća komentara koje Amerikanci pišu o Miji na društvenim mrežama.

Intervju Mije Negovetić sa Steveom Harveyem

[EKSKLUZIVNO] Za sve one koji nisu bili u mogućnosti gledati Little Big Shots radi Mije, mi vam donosimo cijeli razgovor sa Steveom Harveyem!

Posted by Mia Negovetić FP on Monday, March 21, 2016

“Dobila sam poziv od Ellen DeGeneres i Stevea Harveyja. Njihov tim me nazvao jer su vidjeli video Listen u dvorani. Kad sam otpjevala sam plakala od sreće”, rekla je Mia koja je morala tajiti nastup u emisiji zbog ugovora koji je potpisala.

Skromnoj Riječanki i dalje je škola najvažnija, a osim pjevanja u slobodno vrijeme bavi se gimnastikom.

Mia Negovetić sa pjesmom Listen osvojila svijet

Hoće li Mia postati svjetski poznata pjevačica?

Thank you for the vote!

Komentiraj

Mia Negovetić sa pjesmom Listen osvojila svijet

vrijeme čitanja: 1 min
0