Ekstremno Valentinovo za najhrabrije

Valentinovo ne treba nužno biti proslavljeno darovima ili putovanjima. Ponekad je odluka najbolji potez. Ohrabrite se i doživite zajedno nešto novo i bolje.

Jedan dio parova voli pustolovine i izazove. Njihovu ljubav održava, između ostalog, zajednički interes za novim avanturama. Upravo je Dan zaljubljenih kao idealan za jednu od ovih ideja.

Takvima predlažemo slijedeće izazove:

1. Odvažite se i otiđite autostopom na more. Imali auto ili ne, ponesite samo jedan zajednički ruksak i odlučite da vam ne treba ništa više, nego samo neizvjesnost putovanja. Neka to bude predah jedan vikend, neplaniran i spontan, ali samo Vas.

2. Ako još niste probali paraglajding upišite sebe i partnera na tečaj. Priroda, druženje, visine i adrenalin odlični su za prave pustolove koji vole pomicati svoje granice.

Paragliding

3. Svi danas vole komfor, ali zašto ne bi baš vi i vaš partner otišli biciklima na put i postali pravi biciklisti. Prethodno se morate dovesti u formu, pa trenirajte zajedno pomalo da vam ne bude prenaporno. Izaberite proljeće kao cilj vaše avanture, a sa pripremama krenite na samo Valentinovo.

4. Nezaposleni ste ili nezadovoljni svojim poslovima? Ohrabrite se i smislite zajednički posao. Provodit ćete puno vremena zajedno, podržavati se i razumjeti. Bitno je samo da ste racionalni i strpljivi. To može biti uzgoj nekog povrća, vaš mali restoran ili pak Agencija za čuvanje pasa. Što god odlučili neka to bude vaša strast. Valentinovo je odličan početak za novi biznis.

5. Odselite ili barem odlučite odseliti zajedno na bolje. Ako niste zadovoljni postojećim okolnostima, nemojte se bojati krenuti u promjenu svog života. Pronađite grad ili zemlju boljeg standarda i s više mogućnosti. Napravite dobar plan i krenite zajedno osvajati nove izazove.

Želimo reći da Valentinovo ne treba nužno biti proslavljeno darovima ili putovanjima. Ponekad je odluka najbolji potez. Ohrabrite se i doživite zajedno nešto novo i bolje.

Komentiraj

Ekstremno Valentinovo za najhrabrije

vrijeme čitanja: 1 min
0